Konserterbjudanden

Hör gärna av er ifall ni har önskemål om musik! Jag ställer upp på det mesta och har lätt för att lära in ny repertoar snabbt.

 

 

Johann Sebastian Bachs verk Clavier-übung III 

Verket består av ett inledande preludium och en avslutande fuga som omger 21 koralbearbetningar och fyra duetter. Många av koralerna är skrivna av Martin Luther och har anknytning till den lilla katekesen.

Ifall inte hela verket ska spelas upp kan man alltid reducera samlingen. Det finns också möjlighet att läsa upp texter mellan verken som har anknytning till koralerna, för att få ett hum om vad koralen handlar om. Finns intresse erbjuder jag också seminarium om samlingen.

 

Danser

Musik som bygger på dansrytmer. Jag berättar också om verken. Exempelvis passacaglia, allemande, sarabande. Val av verk är beroende på instrumentet jag spelar på.

Kvinnliga tonsättare

Det finns så otroligt underbara kvinnliga tonsättare! Många har hamnat i skuggan av alla män. Det vill jag ändra på! Jag spelar ett program med verk av några utvalda.

Färsk orgelmusik!

Jag är väldigt förtjust i nyskriven orgelmusik! Detta program anpassas efter era önskemål. Vad som är ”nyskrivet” är väldigt olika från person till person, men jag har även musik att erbjuda som är helt färsk, komponerat av kompositionsstudenter vid musikhögskolan i Piteå.

Tv-spelsmusik / filmmusik

Musik från kända tvspel och / eller filmer! Ett väldigt lekfullt konsertprogram. Finns önskemål om specifik film eller spel, så hör av er så kan jag se vad som går att ordna.

Grafisk notation och film

Jag spelar till grafiskt noterade verk och till film, då jag använder filmen som ett partitur. Visa gärna upp filmen i rummet om det finns möjlighet! Detta arbetade jag med i mitt masterarbete.